URGENT

El Grup Sesé selecciona els primers perfils laborals de la borsa de treball de Palafolls

Compartiu aquesta història

La multinacional logística Sesé està ja preparant el seu aterratge a Palafolls. Es preveu que aquesta propera tardor ja comenci a operar la seva nova nau intermodal de Palafolls.

Amb aquesta previsió, el servei de la borsa de treball de Palafolls ja ha començat a fer les entrevistes per incorporar part del centenar de persones que espera tenir Sesé en plantilla a Palafolls. 

El compromís de l’empresa era prioritzar perfils locals a l’hora d’incorporar personal a la planta de Mas Reixach i per això ja s’ha contactat amb la borsa de treball de Palafolls per començar a seleccionar curriculums que s’adaptin a les necessitats de l’empresa.

De moment busquen una dotzena de perfils administratius de transport i d’Atenció al client per a tasques de seguiment de comandes, entrades i sortides, gestió documentació transportistes i funcions administratives en general.

Es requereix experiència prèvia en posició similar, i es valorarà formació relacionada al lloc de feina.

Ja han començat a fer-se les primeres entrevistes, tot i que, un cop s’apropi la data d’inici de l’activitat, es requeriran nous perfils professionals. Mari Parra és la tècnica d’ocupació de Palafolls.

Des de l’àrea d’ocupació de l’Ajuntament de Palafolls recalquen que per poder participar de l’oferta cal estar donat d’alta a la borsa de treball local i de mantenir el perfil actiu i actualitzat.

Mentrestant, Sesé ja ha començat els treballs d’enderroc del que va ser l’empresa Escolor, al polígon industrial de Mas Reixac. Uns terrenys de 25.000m2 que l’empresa va comprar el passat mes d’octubre per tal de construir un nou centre logístic multimodal que servirà per rebre mercaderies, gestionar els tràmits de duana, preparar expedicions, i fer el control de qualitat i l’enviament de les mercaderies. 

En total, una inversió d’uns 12M€ per aixecar aquest nou complex logístic a Mas Reixac que hauria d’estar operatiu aquesta propera tardor o, com a molt, a finals d’any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics