URGENT

Vidia ja ha repartit els nous contenidors de recollida d’oli usat

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana la Fundació Vidia ja ha repartit la desena de contenidors vermells que a partir d’ara recolliran l’oli usat dels palafollencs. S’han repartit estratègicament per tal que tothom en tingui un relativament a prop de casa o bé, fàcil de trobar en qualsevol trajecte curt de cotxe.

Els contenidors s’han distribuit sempre al costat d’una illa de reciclatge, és a dir, no es trobaran sols, sinó al costat dels 5 contenidors de reciclatge selectiu habitual.

Els particulars que tingut oli de fregir usat i que vulguin llençar l’han de dipositar en els contenidors vermells sempre en un envàs de plàstic. La Fundació Vidia s’encarregarà de buidar els contenidors i de tractar l’oli per reconvertir-lo en altres productes com carburant per avions o altres productes.

Es tracta d’un nou exemple d’economia circular que a més ofereix oportunitats de feina a persones amb capacitat diverses, ja que Vidia és una fundació solidària amb sortides laborals i socials per a persones amb discapacitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics