La Biblioteca continua repartint Kits Lectors pels infants dins la campanya ‘Guanyem un estiu lector’

Compartiu aquesta història

‘Guanyem un estiu lector’ és una campanya del Programa Lecxit de la Fundació Bofill que busca incentivar la lectura en temps de vacances. Està dirigida a infants que hagin cursat 3r, 4t i 5è de primària i, especialment, a aquells que no puguin dur a terme activitats que estimulin el seu aprenentatge durant l’estiu. 

En aquest sentit, la campanya promou que les escoles, biblioteques, llibreries i entitats socials liderin accions que fomentin la lectura dels infants i la biblioteca de Palafolls és un d’aquests indrets que ho fa. La setmana passada, per exemple, la biblioteca Enric Miralles va fer entrega dels kits lectors de la campanya als infants que s’hi han apuntat i va comptar amb la presència de Joan de Boer que va aconsellar als nens i nens alguns llibres per gaudir de l’estiu. 

El Kit lector és el material que s’entrega als infants i inclou un Carnet Lector i les orientacions per les famílies per animar els més petits a llegir. A la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls encara en queden exemplars, per tant, els infants interessats poden anar a recollir-los posant-se en contacte amb l’equipament en el seu horari d’atenció al públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.