URGENT

Encara es poden demanar els distintius per la zona verda

Compartiu aquesta història

Des del 15 de juny i fins al proper 15 de setembre s’ha habilitat la zona verda d’aparcament al barri Sant Lluís que permet als veïns autoritzats aparcar a aquestes zones mentre està en funcionament en parc aquàtic Marineland.

Enguany, el procés de sol·licitud d’aquest distintiu ha canviat. I, és que, tots els palafollencs interessats en gaudir-lo han de tramitar-lo des de l’OAC. Per fer-ho, cal demanar cita prèvia a l’OAC o, si es prefereix, des del web palafolls.cat.

Un cop es demana, l’Ajuntament estudia que el sol·licitant estigui empadronat a Palafolls i que, a més, el vehicle que es vol acreditar està al corrent de pagament de l’impost de circulació al nostre municipi. Després de les comprovacions es notificarà a l’interessat l’atorgament de la targeta acreditativa i l’endemà ja podrà recollir-la a l’OAC del consistori.

L’horari habilitat per demanar o recollir el distintiu és de dilluns a divendres de 9h a 14h i algunes tardes de dimarts, dijous i divendres de 16h a 18h. Els horaris concrets els podreu trobar al web de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics