URGENT

Últimes hores per inscriure’s als cursets de natació 

Compartiu aquesta història

El proper dilluns 8 de juliol es donarà el tret de sortida als cursets de natació per a infants que s’organitzen a la piscina municipal de Palafolls. Enguany, és el primer cop que els durà a terme íntegrament l’empresa externa responsable de la piscina. Tot i això, tal com detalla Marta Alabart, regidora d’Esports, aquesta empresa és la mateixa que va dur a terme els cursets l’any passat. 

Com és habitual, els inscrits es dividiran en dos grups segons la seva edat i nivell i els cursets es podran dur a terme de forma mensual del 8 de juliol al 2 d’agost o quinzenal entre el 8 i el 19 de juliol i el 22 de juliol i el 2 d’agost.

Els cursets tindran una hora de durada i es faran entre les 15h i les 19h. Pel que fa als preus, la inscripció mensual costa 60 euros i la quinzenal 30 per nen o nena. 

Les persones interessades en inscriure els seus infants ho poden fer fins avui a la mateixa taquilla de la piscina. Demà es publicarà la llista provisional d’admesos i dilluns es donarà el tret de sortida als cursets. Pel que fa al pagament, els cursets s’han d’abonat a la piscina en el mateix moment de la inscripció. 

Finalment, des del consistori recorden que s’han de seguir les normes bàsiques establertes. Entre aquestes hi ha que els infants hauran de dur de casa el banyador, xancletes i tovallola i que només podran entrar en l’horari del curset i acompanyats d’una sola persona adulta que podrà esperar-se en l’espai que s’ha habilitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics