URGENT

L’Hospital sociosanitari i part del Servei de Rehabilitació de Calella es traslladen a Pineda

Compartiu aquesta història

Des de principis de juliol, l’Hospital d’Atenció Intermèdia (sociosanitari) i part del Servei de Rehabilitació de l’Hospital Sant Jaume de Calella estan ubicats a Pineda al nou Hospital de Dia d’Atenció Intermèdia i Rehabilitació.

Segons detallen des de la Corporació de Salut del Maresme l’espai que ha quedat buit al Sant Jaume l’ocuparà l’actual Hospital de Dia Oncològic i, d’aquesta manera, s’aconseguirà una ampliació important d’aquest recurs. I, és que 

Segons detalla el Dr. Ramon Cunillera, gerent de la Corporació,  mentre es duu a terme l’ampliació de l’Hospital de Calella, volen continuar millorant alguns dels serveis que s’ofereixen. És per aquest motiu que han reordenant aquest espai, amb la intenció de tenir més capacitat de treball i millorar l’atenció que es dona als pacients. I, és que, entre altres, s’incrementarà els punts d’atenció en 16 nous, a banda d’incorporar més tractament, ja que a dia d’avui només s’administren tractaments oncològics i ara es duran a terme d’altres.

Afegeixen també que, el local s’ha adequat a les necessitats sanitàries pertinents i ocupa una superfície de 900 metres quadrats, que s’han distribuït per poder donar cabuda a una sala per a l’Hospital de Dia Rehabilitador, una per a l’Hospital de Dia Psicogeriàtric, una per a desenvolupar-hi rehabilitació ambulatòria i una altra per a la rehabilitació pediàtrica. 

Està situat al carrer Garbí molt prop de la carretera Nacional II i compta amb un bany per a usuaris, un altre d’assistit, cinc consultes, una sala de reunions, un despatx i una zona per als professionals on es disposa d’un punt de treball, un espai habilitat amb bany, dutxa i un office.

A banda d’aquest nou espai, la Corporació compta des del 2008 altre dispositiu de salut a Pineda, en aquest cas a Can Xaubet. En aquest espai també s’hi visiten els pacients de l’Alt Maresme que necessiten rehabilitació no hospitalària i que provenen majoritàriament dels municipis de Pineda, Santa Susanna i Malgrat de Mar i les patologies que més s’hi tracten són sobretot les osteoarticulars.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics