URGENT

Santa Susanna se suma al repte de la Bandera Verda d’Ecovidrio

Compartiu aquesta història

Continuant amb la seva intenció de ser un municipi turístic sostenible i compromès amb el medi ambient, l’Ajuntament de Santa Susanna i més d’una trentena d’establiments hostalers locals competiran aquest estiu per aconseguir la Bandera Verda de la Sostenibilitat d’Ecovidrio. 

Banderes Verdes és una campanya estival d’Ecovidrio que reconeix la tasca dels ajuntaments i hostalers locals en materia de reciclatge d’envasos de vidre i el seu compromís per avançar cap a un desenvolupament sostenible. 

Amb aquest moviment, Ecovidiro s’alia amb els municipis i hostalers per donar una resposta als elevats índex de consum d’envasos de ide que es registren a l’estiu als municipis costaners. I, és que, tal com detallen, durant els mesos d’estiu es consumeixen un terç dels envasos de vidre que es posen en circulació i prop del 50% dels residus d’envasos de vidre d’un sol ús que es posen al mercat són generats pel  sector hostaler.

El municipi competirà amb 34 localitats més de Catalunya amb l’objectiu d’aconseguir la Bandera Verda de la Sostenibilitat que ja van aconseguir Castelldefelds, Vandellòs i l’Hospitalets de l’Infant durant l’edició passada. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics