La Barretina Vermella presenta “ La Barretina Sona a la Fresca”

Compartiu aquesta història

Fins ara, la SCR La Barretina Vermella de Malgrat de Mar havia organitzat el cicle de “La Barretina Sona” a l’hivern, ara, però, s’amplia i també oferiran concerts a l’estiu. L’entitat cultural ha preparat els propers 18,19,20 i 21 de juliol un nou cicle de concerts. Aquest duu el nom de “La Barretina Sona a la Fresca” i, tal com indiquen, és una proposta de petit format que busca la proximitat dels artistes amb el públic. 

Els concerts es duran a terme als patis de Can Palomo a partir de les 21h, tot i que les portes s’obriran a les 19h per gaudir de l’oferta gastronòmica dels establiments locals que hi participen. A més, cada nit es dedicarà un espai a una entitat municipal concreta. 

Pel que fa als concerts, el proper dijous 18 seran Paula Grande i Vic Moliner els qui actuaran; el 19 Arnau Tordera i el seu espectacle “Joglar”; el dissabte 20 Ca la Naïta amb “Les dones de la Nova Cançó”; i el diumenge 21 Gili-Romaní Hot Jazz Cats.

A banda d’aquests concerts, des de La Barretina informen que aquest divendres es farà un concert previ. Aquest es farà a les 21h a la sala d’actes de La Barretina. S’anomena “De la música clàssica a la modernitat” i anirà a càrrec de Mònica Villaret (flauta) i Biel Garriga (violoncel). 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.