URGENT

La 4a Finestra participa en una pel·lícula gravada entre Blanes i Malgrat

Compartiu aquesta història

El grup de teatre La 4a Finestra ha fet el salt a la gran pantalla i alguns dels seus actors han participat els últims mesos en una pel·lícula que promou el cinema de sostenibilitat. Aquesta és ‘Tot allò que no et vaig dir’, un thriller dirigit per Conrad Son que posa de manifest les malalties mentals. 

Concretament, la pel·lícula narra la història de la Noa, una escriptora de renom que confessa en una entrevista que el seu últim èxit ha estat escrit per la seva mare i no per ella. Un fet que sorprèn la població, tenint en compte que la seva mare fa anys que va desaparèixer. N’ha donat més detalls, el director del film. 

A la vegada, també ha posat en valor la importància d’aquesta pel·lícula pel que fa al cinema de proximitat i sostenible. I, és que, aquesta s’ha gravat amb un pressupost molt reduït entre Blanes i Malgrat i amb actors de rodalies, entre ells, actors del grup La 4a Finestra de Palafolls. 

Pili Jiménez, directora del grup ha posat en valor la gran experiència que ha suposat per els actors que han format part del projecte el fet de passar d’actuar en un escenari a fer-ho davant d’una càmera. En aquest sentit, detalla que ha estat una novetat que no esperaven, una experiència ‘estressant’, però divertida a l’hora. 

El film està produït per la productora Smart Cinema, una empresa audiovisual que busca crear diversos productes de manera sostenible amb el medi ambient i de proximitat. És per aquest motiu que els actors son locals i s’han aprofitat indrets destacats de Blanes i Malgrat com el port o la platja de la Pomareda.

L’estrena oficial del film es durà a terme el proper 6 d’agost al Cerdanya Film Festival, tot i que la intenció es presentar-lo en d’altres espais perquè tothom pugui gaudir-lo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics