URGENT

Sexenni, Manu Guix, La Clicka i l’Orquestra Selvatana caps de cartell de la Festa Major de Palafolls

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha presentat oficialment aquesta tarda el cartell i la programació musical de la Festa Major d’enguany. Aquest any, com a novetat, la festa tindrà cinc nits musicals per a tots tipus de públic.  En aquest sentit, la regidora de cultura, Susanna Pla, ha destacat la gran feina feta per la Comissió de l’AlterFesta, per tal d’aconseguir uns grups que s’adaptessin a les necessitats de Palafolls, a tots els grups d’edat i a les consideracions que va fer la població a l’enquesta de FM.

Un dels plats forts de la festa serà Sexenni el divendres 6 de setembre, que coincideix amb la nit del pregó que s’avança un dia respecte altres anys. El seguiran grups cop Al·lèrgiques al Pol·len i Dj Nàtura. 

El dissabte, dins la primera jornada de l’AlterFesta, Noise Boys, Tapeo Sound System i Dj Jorge Peñafiel amenitzaran la nit. Diumenge, serà el torn del concert de Festa Major a càrrec de Manu Guix a la Glorieta del Dr. Torner i a l’AlterFesta actuaran Xiclet, Crim i Groggy Rude.

Dilluns dia 9 de setembre, a la tarda, el grup familiar La Clicka oferirà un concert pels més petist de Palafolls. A la nit, els encarregats d’animar la festa seran La Nit del Canet, DJ Rule i GEA.  

Finalment, l’última nit de la Festa Major, dimarts 10 de setembre, es durà a terme el ball de Festa Major amb l’Orquestra Selvatana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics