URGENT

Un conductor dona positiu per estupefaents  mentre conduïa un bus ple de jubilats a Palafolls

Compartiu aquesta història

L’endemà del tràgic accident de trànsit d’un autocar a l’autopista del Maresme, la Policia Local va muntar un dispositiu especial per controlar el pas d’aquest tipus de vehicles pel nostre poble.

Durant la jornada es van aturar diversos autocars, especialment a Sant Genís de Palafolls, per on passen molts d’aquests vehicles que van a un restaurant de la zona.

En un d’aquests controls policials es va enxampar un conductor d’autocar que va donar positiu per consum d’estupefaents. El vehicle, en el qual anaven una seixantena de persones grans, va ser aturat a l’entrada de Sant Genís.

Els agents van practicar una primera prova d’alcohol que va donar negatiu, però en canvi va donar positiu en la de drogues. 

Ara s’hauran de corroborar en un laboratoiri les proves fetes pels agents abans de denunciar-lo per via administrativa en cas d’haver conduit sota els efectes de les drogues.

El vehicle va ser automàticament immobilitzat i la seixantena d’avis que hi viatjaven van haver de continuar el viatge cap al restaurant on havien de dinar amb cotxes particulars.

A ben dinat van poder tornar a casa amb l’autocar, ja que la companyia va enviar un xofer alternatiu per continuar amb el servei.

En referència a l’accident del bus de dimarts on viatjaven una seixantena de treballadors d’Inditex, les últimes informacions detallen que el conductor va informar a Mossos d’Esquadra que s’havia quedat adormit al volant, fet que va provocar l’accident.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics