URGENT

La subhasta de bicis de Malgrat aconsegueix 479€

Compartiu aquesta història

 

Aquest cap de setmana passat s’ha pogut fer la tradicional subhasta de bicicletes abandonades a Malgrat de Mar. Cada any, la regidoria de Medi Ambient subhasta totes les bicicletes que la Policia Local ha recuperat de robatoris o ha retirat de la via pública després que hagin estat abandonades.

La subhasta d’aquest any, organitzada dissabte dins els actes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, va aconseguir 479 euros que es destinaran al Consell Municipal de Solidaritat que decidirà a quines activitats es destinen aquests diners. En total es van subhastar 29 bicicletes a la plaça de Ca l’Arnau. Totes les bicicletes tenien un preu de sortida d’1€ i la més cara es va vendre per 62€, i la més barata es va adjudicar per 1€.

 

La subhasta havia de celebrar-se al mes de setembre, però es va suspendre per la pluja. La Regidoria de Medi Ambient ha recuperat aquesta subhasta ara ja que s’ajusta a l’objectiu de les jornades de sensibilització sobre la prevenció de residus que es duen a terme al municipi aquesta setmana.

De fet aquest dimecres hi ha organitzada una xerrada, que porta per títol “Prevenció de residus i estalvi econòmic”, i que anirà a càrrec de Míriam Romero de la Diputació de Barcelona. Per altra part, dissabte també es va posar en marxa un concurs de fotografia a la xarxa Instagram, en el que els participants han de fer fotografies en relació amb la prevenció, minimització i sensibilització de residus al municipi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics