URGENT

Desmantellen una deixalleria il•legal a Blanes

Compartiu aquesta història

 

Arran d’un increment dels robatoris relacionats amb el cablejat elèctric i objectes de metall públic i privat, la

Policia Local de Blanes ha establert controls i vigilància en diverses deixalleries de la localitat.

Fruït d’aquesta campanya, la Policia Local va detectar una deixalleria que realitzava la seva activitat de forma no regulada pel permís que tenia. Per aquest motiu, durant pràcticament un mes, es va realitzar una vigilància discreta tant uniformada com de paisà d’aquest local situat al polígon de l’estació.

Això va permetre confirmar que s’hi estaven cometent diverses infraccions pel que fa a desmantellament de motors, recollida de bateries de vehicles, cables de dubtosa procedència, recollida d’electrodomèstics i persones sense documentació que portaven materials.

A partir d’aquí, la Policia Local va preparar l’escorcoll que es va fer la passada setmana en la que hi van participar no només agents policials sinó que també membres de la inspecció de treball.

En la inspecció es va detenir a una persona per infringir la llei d’estrangeria, i es va imputar a una altra per un delicte contra els drets i la seguretat dels treballadors.

Els agents van comprovar que els 3 treballadors no tenien contracte i que l’activitat no tenia permís per fer activitats insalubres i contra el medi ambient.

Amb tot, i davant la manca de permisos corresponents, l’activitat és va clausurar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics