URGENT

Recollida de signatures online per eliminar les noves zones blaves de Blanes

Compartiu aquesta història

 

ICV-EUiA de Blanes ha iniciat una campanya a internet per recollir un miler de signatures per demanar a l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, que elimini les noves zones blaves que ha creat l’equip de govern a la ciutat.

La recollida de signatures es realitza mitjançant el Change.org i aquest matí ja tenia més de 900 persones adscrites a la petició, tot i que fa menys de 2 dies que està operativa la iniciativa en aquest conegut portal de peticions socials.

Segons el text que acompanya la petició, la mala gestió i el malbaratament de recursos públics de l’Ajuntament ha dut a una falta de diners a la caixa municipal. Segons els ecosocialistes, que impulsen la petició popular, el govern del PSC, amb la col.laboració de CiU volen fer pagar aquesta mala gestió als ciutadans amb la creació de noves Zones Blaves de pagament per tota la ciutat.

Diu Iniciativa que aquestes zones, estan ubicades al voltant de Residències d’ancians o d’escoles públiques, cosa que perjudica les visites a familiars, o cobrant als pares i mares per portar els seus fills a les escoles.

Per a tor plegat la proposta exigeix la retirada d’aquestes noves Zones Blaves i, de retruc, l’habilitació de noves zones d’aparcament gratuït.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics