URGENT

Jornada de portes obertes a les escoles de PLF abans de les preinscripcions

Compartiu aquesta història

 

Aquest proper dilluns s’inicia el procés de preinscripció escolar a Catalunya. Abans de decidir a quina escola apuntar els fills els dos centres de PLF oferiran una jornada de portes obertes per tal de conèixer de més a prop tant el centre com també els projectes educatius que ofereix cada escola de PLF.

D’aquesta manera, demà divendres a la tarda, el CEIP Mas Prats serà qui oferirà l’opció de visitar el centre i atendre als pares. Segons la directora de l’escola, Rebeca Gómez, primer es farà una xerrada als pares interessats on es donarà a conèixer el funcionament docent del centre i després es visitarà una aula de P3 per veure com es treballa a Mas Prats.

A Mas Prats la visita es farà de 3 a 2/4 de 5 de la tarda,

L’endemà dissabte al matí, serà el torn de l’Escola Les Ferreries. Segons el seu director, Marià Mañé, dissabte és bon dia per permetre als pares visitar les instal·lacions. A més, durant la visita hi haurà mestres del centre que explicaran el funcionament del centre i el seu projecte docent.

La visita a les Ferreries es farà de 10 a 13h del migdia.

Tots els nens i nenes de la nostre població que l’any que ve han de cursar P3, poden triar entre les dues escoles de PLF. Un cop passat i tancat el termini de preinscripció hi haurà la baremació de cada plaça per determinar si tots els infants podran anar al centre desitjat.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics