URGENT

Detenen a dues persones per tràfic de drogues a Pineda de Mar

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Pineda , conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, han detingut dues persones en un habitatge acusades de venda de drogues.

Aquest registre s’ha saldat amb la decomissió de 15 grams que haurien servit per a unes 100 dosis de possiblement heroïna.

A l’escorcoll també s’han trobat dues balances i diversos estris per a la manipulació i la venda de la droga . L’operatiu, que ha acabat amb les dues detencions, es el resultat de mesos d’investigació, seguiment i vigilàncies, entre la Policia Local de Pineda i els Mossos d’Esquadra conjuntament.

Les autoritats també han detectat possibles irregularitats a la vivenda, situada a la plaça del Carme, i ja s’ha posat al corrent als serveis tècnics de l’Ajuntament pinetenc.

D’altra banda, la policia local i els mossos també van identificar i traslladar a la comissaria a dues persones més per un presumpte delicte d’estafa, que hauria consistit en realitzar una comanda elevada en un establiment, per després no pagar-la.

Aquests dos individus també tenien antecedents per fets similars, i una reclamació dels Mossos de Gavà per una presumpta estafa similar, valorada en 32.000 euros.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics