URGENT

L’amateur goleja i torna a ser líder

Compartiu aquesta història

 

L’equip entrenat per Josep Matas continua mostrant-se fort a la 3a catalana. Aquesta setmana ha golejat al Girona 2 a 5, amb gols de Vilanova, Carrasco, Garcia, Svetomir i l’últim de Matamoros.

Nova lliçó de futbol de l’amateur local que amb aquesta golejada torna a situar-se líder de la taula, aprofitant-se de la derrota del Farners, que cau fins la 5a plaça. Això demostra l’estretor dels 5 equips que encapçalen la classificació. El PLF es líder empatat a punts amb el Tordera.

Aquest proper cap de setmana, a la 13a jornada de lliga, l’amateur jugarà a casa contra el St. Antoni que és 13è a la taula amb 2 victòries.

També ha golejat el cadet palafollenc que s’enfrontava al Cal Aguidó de Blanes al municipal de PLF. Els locals es van imposar per 4 a 1, amb 2 gols d’Ayoub, un de Ferrer i l’últim en pròpia porta del Cal Aguidó.

La victòria, els manté 3s a la taula a només 6 punts del líder, que és el Blanes B. La propera jornada el cadet viatjarà al camp del sempre complicat Tordera, que ara ocupa la 6a plaça del campionat.

Aquesta setmana l’Infantil descansava i no tornarà a jugar fins aquest proper cap de setmana. Serà contra el Racing Blanenc. Els palafollencs són 7s a la taula amb 11 punts, just la meitat dels que té el líder de la taula, el Breda. En canvi els blanencs són 12s amb només 1 victòria en el que va de lliga.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics