URGENT

El Consell Comarcal podrà donar beques de menjador a tots els sol•licitants que compleixin els requisits

Compartiu aquesta història

 

Finalment el Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha ampliat la dotació econòmica atorgada inicialment a l’ens comarcal per atendre les peticions de beques de menjador escolar dels alumnes de la comarca.

Aquest increment pressupostari permet atendre totes les demandes de les famílies maresmenques que compleixen els requisits econòmics establerts per la Generalitat. Bàsicament que la renda familiar no superi l’índex de renda de suficiència de Catalunya incrementat en 1.000 euros per cada membre de la unitat familiar.

El pressupost total que el CCM destina a beques de menjador escolar per al curs actual és de poc més de 2 milions i mig d’€, un cop la Generalitat ha ampliat en 713 mil€ la dotació inicial.

Sense aquesta última aportació s’havia donat el cas que algunes peticions d’ajut havien quedat sense dotació econòmica o bé se’ls hi havia concedit un ajut inferior al 50% del preu màxim fixat pel Departament, tot i que complien els barems econòmics establerts a les bases de les ajudes per aconseguir-les.

El Consell Comarcal afirma que aquest increment pressupostari permetrà que tots els sol.licitants puguin cobrar el que pertoca.

L’ampliació pressupostària beneficiarà un total de 2.584 alumnes maresmencs. La meitat per ampliacions d’ajudes i l’altre meitat per a sol•licitants que havien quedat fora anteriorment.

El nombre total d’alumnes de la comarca que rebran ajut de menjador escolar per aquest curs 2013-2014 és de 4.421, gairebé mil alumnes més que el curs anterior.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics