URGENT

Es detecta una plaga de rates al parc de Can Campassol de Malgrat

Compartiu aquesta història

Ja fa uns dies que l’Ajuntament de la vila ha detectat la presència de rates en un dels parcs més populars de la localitat.

Davant d’això s’han començar un seguit d’actuacions per tal de combatre la plaga actual i prevenir l’arribada d¡’una altra.

La Regidoria de Salut Pública, ha informat que les mesures de control van començar fa 10 dies i que encara continuaran alguns dies més.

En aquest sentit s’ha contractat una empresa especialitzada que ja ha instal•lat un parell de trampes amb un verí que mata els rosegadors en unes dues setmanes. A més, els Serveis Municipals han posat aquest divendres unes plaques metàl•liques per tal d’evitar que pugin a les palmeres que hi ha al parc, molt concorregut pels més petits i la gent gran, ja que és el més important que hi ha al centre de la vila, al capdavall del carrer de Mar.

Aquesta setmana la principal actuació per eliminar la plaga serà detectar i eliminar els caus de les rates.

Com a prevenció per evitar noves plagues de rosegadors, l’Ajuntament ha demanat a la ciutadania que no deixi menjar a la via pública per a coloms o ocells, perquè aquests aliments atrauen les rates.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics