URGENT

S’aprova la construcció de la rotonda de St Lluís

Compartiu aquesta història

Totes les formacions polítiques amb representació a l’Ajuntament van aprovar divendres en el ple municipal el conveni de col·laboració entre la Diputació i el consistori i el projecte per la construcció d’una nova rotonda en  l’accès al barri de St lluís que hi ha davant del parc aquàtic.

El projecte preveu una rotonda de 36m de diàmetre amb 4 entrades i sortides, incloent-li una nova i definitiva entrada al Marineland. Ho explica el regidor d’urbanisme, Josep Rueda.

La nova girola costarà 260 mil€, que aportarà majoritàriament la Diputació de BCN, que és la titular de la carretera entre PLF i Mlagrat.rotondaa

Óscar Bermán del PP, va recordar l’impuls que, segons ell, van donar a l’obra els populars quan manaven a la Diputació. Tot i això va alertar dels possibles perjudicis de l’obra a Marineland, ja que els treballs podrien afectar la seva activitat turística i perdre diners.

Justament, Juan Andrés Osorio, d’ICV-EUiA, va assegurar que el govern està pendent dels veïns i no de les empreses. Va aprofitar la seva intervenció per posar l’objectiu entorn a les condicions de treball i de tracte dels animals que es fa en aquesta empresa.

Esquerra per la seva banda va recordar que la rotonda fa anys que està en el cartipàs de projectes i que ja s’anunciava fa 8 anys.

Tot i aquestes disputes, tots els partits polítics van votar-hi a favor.

En qüestió de 15 dies es podrà treure a concurs aquesta obra i iniciar els treballs el més aviat possible.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics