Diumenge es celebra la modificada 12a Cursa de BTT de St Genís.

L’organització de la cursa ha introduït algunes modificacions al circuit de la cursa per tal de fer-la més divertida i sorprenent als corredors.

La clàssica cursa del nostre municipi tindrà un recorregut de 24 km, que es van desenvolupant per la muntanya de St Genís. La prova començarà a 2/4 de 10 del matí. Abans encara es podrà fer algunes inscripcions, tot i que es recomanable inscriure’s a través d’internet de forma anticipada.
La inscripció té un preu de 15 € per als ciclistes federats i 17 per als no federats.

L’ana 1997 es feia la primera edició d’aquesta cursa amb uns 50 corredors. L’any passat van acabar la cursa 328 ciclistes. El guanyador va ser Marc Trayter, que va completar els 24 km, en 1 hora i 14 minuts, amb una mitjana de 19 km/h al circuit de muntanya.

Com és habitual la cursa també constarà d’una botifarrada final i regal per als participants.

La cursa de BTT de St Genís, que cada any augmenta de participants, es part del Campionat de Catalunya.