Pinya de Rosa continua denunciant les actuacions al paratge, ara amb una reunió popular.

Compartiu aquesta història

Malgrat que el tècnic forestal de la Selva conclogui que el desbrossament realitzat a la finca de Pinya de Rosa és correcte i tingui el suport del Departament de Medi Ambient, l’associació Pinya de Rosa no abandona el seu principi de denúncia a les actuacions dutes a terme en aquest paratge.

Per aquest motiu, ha convocat una reunió per al dilluns, al teatre de Blanes, sota el lema “Aturem de nou la destrucció a Pinya de Rosa”.
La intenció de l’acte és explicar què és un bosc i per què hi ha una necessitat de protegir-lo. A més, servirà perquè la ciutadania prengui consciència de les tasques que s’han estat desenvolupant a la finca com el desbrossament amb maquinària pesada i la instal·lació d’una tanca de filat metàl·lic. Actuacions totes que han aixecat un al·luvió de crítiques per part de l’entitat mediambiental i diverses institucions de la comunitat científica de Catalunya, com el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB), diversos departaments de la Universitat de Barcelona i de la Universitat de Girona i la Institució Catalana d’Història Natural.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.