URGENT

Malgrat es suma al Tourdera

Compartiu aquesta història

Amb la incorporació de Malgrat de Mar al projecte Ruta de la Tordera (Tourdera) es tanca el cercle de municipis que en formen part per tirar-lo endavant.

La iniciativa, endegada des del Consell Comarcal de la Selva, pretén crear una via verda que ressegueixi el curs del riu i una part de la riera d’Arbúcies. S’hi podrà anar a peu o en bicicleta. També es vol potenciar els valors del territori que l’envolta i oferir-lo com a atractiu turístic i econòmic.

La regidora de turisme de Malgrat de Mar n’ha fet una valoració positiva. Carme Ponsa ha destacat la importància del projecte ja que permet desestacionalitzar la temporada turística al municipi. També ha subratllat el fet de donar a conèixer una oferta que no sigui exclusivament la de sol i platja.

Aquesta ruta travessarà les comarques del Vallès Oriental, el Maresme i la Selva. S’hi han implicat un total de disset municipis i es preveu que es posi en marxa de manera definitiva el 2017.

Malgrat de Mar s’hi ha sumat a darrera hora. Abans, el govern local volia estudiar els detalls del projecte i els diners que hi haurà d’invertir.

La Ruta de la Tordera a Malgrat de Mar començarà a l’estació de trens. Es dirigirà cap a la desembocadura del riu i continuarà fins a Palafolls, que es va sumar al projecte fa només unes setmanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics