URGENT

Detenen 3 joves alemanys per una presumpte agressió sexual a Lloret

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres a la tarda a tres joves, tots ells de nacionalitat alemanya i d’entre 24 i 25 anys, acusats de violar una noia de 19 en una habitació de l’Hotel Planas, situat al centre de la població de Lloret de Mar. Tant els agressors com la víctima s’allotjaven en aquest establiment hoteler. Segons expliquen fonts policials a Ràdio Palafolls,  els fets denunciats haurien passat a les 2 de la matinada de dimarts a dimecres, quan els tres joves haurien agredit la noia dins el propi hotel.

La noia va anar directament a l’Hospital Comarcal de Blanes a passar un reconeixement mèdic i posteriorment es va presentar la denúncia als Mossos d’Esquadra que va acabar detenint els joves alemanys l’endemà a les 6 de la tarda acusats d’una presumpta agressió sexual.

Segons indiquen les mateixes fonts demà divendres passaran a disposició judicial

segons la denúncia de la víctima, Després de denunciar els fets a la policia, la jove va dirigir-se a l’hospital

Els fets passen la mateixa setmana de la mort del jove turista italià en una discoteca de la mateixa població, que ha acabat amb el presumpte agressor en presó provisional a l’espera de judici.

Tot i els esforços de Lloret per evitar un turisme conflictiu i netejar la seva imatge, el municipi es torna a veure envoltat de polèmiques relacionades amb incidents greus amb joves turistes com a protagonistes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics