URGENT

Nova edició del Mosca, el concurs de música jove de Palafolls

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ja ha aprovat i fet públiques les bases per l’edició d’enguany del concurs de música jove de la nostra localitat, el Mosca.

Tot i que encara queda un mes per l’inici de les inscripcions, ja es poden consultar les bases per participar en aquest concurs, encarat a bandes i músics emergents tant de Palafolls com de rodalies.

El concurs s’obre a tot tipus d’estils, sense cap requisit especial en aquest camp, i s’impulsa amb l’objectiu de promocionar la creació musical del municipi i donar a conèixer grups i formacions musicals formades per joves.

Ho explica Albert Muñoz, tècnic de joventut de l’Ajuntament de Palafolls.

Les inscripcions del concurs s’inicien d’aquí a un mes, el 16 d’abril, i s¡’allargaran fins el 16 de maig. A partir de llavors s’iniciarà un procés que primer seleccionarà els grups finalistes que tocaran en un primer concert del local jove, que tindrà lloc el 6 de juliol.

Aquell dia, de les actuacions dels grups finalistes s’acabaran escollit els tres grups guanyadors que tocaran a l’Alterfesta, en el marc de la Festa Major de Palafolls.

Enguany és la segona edició del concurs, i Muñoz ha destacat la bona rebuda que va tenir l’any passat aquesta iniciativa, que esperen repetir de cara a aquest any.

Els grups interessats en participar en aquesta segona edició del Concurs de música jove Mosca ja poden consultar les bases del concurs, publicades al web del municipi, www.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics