URGENT

La Tordera Trail Race arriba aquest cap de setmana incorporant una marató

Compartiu aquesta història

Aquesta cursa de muntanya se celebrarà aquest proper diumenge pels entorns del parc natural del Montnegre i la serra de Miralles, creuant fins a 4 termes municipals –Tordera, Palafolls, Santa Susanna i Pineda.

La cursa ofereix enguany 3 opcions de recorregut. Per una banda, l’express, de 12 quilòmetres; la mitja, de 22 quilòemetres, i aquest cop també una novetat, com és la marató.

En aquest cas, la proposta s’allarga fins als 42 quilòmetres, amb 2.250 metres de desnivell positiu i una altura màxima, a Hortsavinyà, de 535 metres.

La marató sortirà al punt de les 8 del matí, la mitja ho farà a les 9 i l’express tindrà el tret de sortida mitja hora més tard, a dos quarts de 10.

Albert Prats, president del Club Esportiu Tordera, ha explicat a aquesta emissora que la inclusió de l’opció de la marató a la Tordera Trail Race ajuda a obrir l’esdeveniment a la participació de molts tipus d’esportistes, també d’alt nivell.

La cursa es podrà seguir a temps real a través d’Internet gràcies als punts de control que hi haurà a través del recorregut.

Un seguiment que també es podrà fer des de la mateixa arribada de la trail, a l’avinguda dels Països Catalans.

A banda de la marató, amb la dificultat més alta, la mitja tindrà un desnivell positiu de 975 metres, arribant al punt més alt a la Torre de Miralles.

L’express, per la seva banda, també arribarà als 340 metres màxims d’altura a la Torre de Miralles, però tindrà 510 metres de desnivell positiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics