URGENT

S’implementen millores al servei de mediateca i a la sala d’actes de la Biblioteca Enric Miralles

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Palafolls

Durant aquests dies, la biblioteca de Palafolls està sent objecte de millores en dos dels seus àmbits.

D’una banda, s’estan renovant i ampliant els equips audiovisuals dels quals disposa la mediateca del centre, amb nous aparells i eines per poder donar un servei més modern i adequat als usuaris, ja que els anteriors equips per escoltar àudios i visionar recursos havien quedat obsolets.

Una incorporació de nous elements que es complementa també amb una millora de la sonorització de la sala d’actes de la biblioteca, l’anomenada sala Miralles.

En aquest espai s’està instal·lant una taula de so amb micròfons, que serviran per poder millorar el so dels actes que s’hi duguin a terme i el seguiment dels assistents.

Josep Maria Simon, director de la Biblioteca Enric Miralles, explica que aquestes millores eren necessàries per l’espai, ja que molts aparells ja eren antics i en alguns casos s’havien fet malbé després dels més d’11 anys de funcionament de la biblioteca.

L’any passat es va confirmar que la Diputació aportaria ajudes per millorar les infraestructures de la Biblioteca Enric Miralles, així com la Llar d’Infants Palafollets.

Simon explica que en aquest pla de millores, establert fa 2 anys, la Biblioteca va apostar per incloure-hi aquestes millores en l’àmbit audiovisual.

El director de la Biblioteca ha explicat que durant aquests dies s’estan duent a terme les tasques per implementar els nous elements de millora, i preveu que de cara a la setmana vinent ja estigui tot en funcionament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics