URGENT

L’Ajuntament organitza un casalet i activitats gratuïtes per aquest Nadal

Compartiu aquesta història

Serà l’alternativa al tradicional Juga Juga que s’organitza cada any durant les dates nadalenques, però que enguany és impossible de dur a terme, ja que aquest habitual parc infantil de Nadal no permet garantir les mesures de prevenció contra la Covid-19.

Amb un casal, organitzat com el de l’estiu, es poden garantir grups bombolla estables durant tots els dies, i és molt més senzill d’organitzar per complir amb la resta de mesures de prevenció, com higiene de mans i distàncies. Ho diu la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls, Sònia González.

El casal de Nadal organitzat pel consistori palafollenc es farà durant 10 dies, entre el 22 de desembre i el 5 de gener, en horari exclusiu de matí de 10 a 13h, i està limitat a nens i nenes de P3 a 6è de primària.

A diferència del Juga Juga, on l’entrada es pagava per cada dia que s’assistia, el nou casal de Nadal necessita d’inscripció prèvia amb un únic preu, de 60 euros, per a tota l’activitat. Així, caldrà fer l’inscripció al casal nadalenc a partir de dilluns vinent i fins el dia 20 de novembre. Davant la incertesa provocada per la pandèmia, González explica que es retornaran els diners en cas d’haver de suspendre l’activitat.

Paral·lelament a aquest casal nadalenc, que només es farà en horari matinal, l’Ajuntament de Palafolls prepara tot un seguit d’activitats per a les tardes. La regidora avança que seran activitats gratuïtes i en què caldrà inscripció prèvia per poder participar garantint les mesures de seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics