URGENT

Campanya solidària de les farmàcies locals i Ràdio Palafolls

Compartiu aquesta història

Les tres farmàcies del municipi –Miryam Palafolls, Polo i Moner, conjuntament amb aquesta casa, Ràdio Palafolls, han sumat esforços per posar en marxa una campanya de compra de medicaments per enviar-los als refugiats de la guerra entre Rússia i Ucraïna.

Les farmàcies locals han creat dos lots diferents, un de cinc euros i un altre de deu, a preu de cost per a totes aquelles persones solidàries que hi vulguin col·laborar. El contingut d’aquests lots és diferent a cada farmàcia. De la iniciativa n’ha parlat Marc Freixa, de la Farmàcia Moner.

Per la seva banda, la farmacèutica Miriam Soler ha volgut detallar també el cost dels diferents lots, així com la necessitat de fer arribar els productes sanitaris de primera necessitat que inclouen als refugiats per la guerra.

Aquesta iniciativa solidària amb el poble ucraïnès ja ha arrencat. Per tant, ja podeu adreçar-vos a qualsevol de les tres farmàcies de Palafolls i col·laborar en la campanya, una acció de la qual Ràdio Palafolls se’n farà un ampli ressó al llarg dels pròxims dies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics