URGENT

El Casal de la Dona de Palafolls acull la presentació de l’Associació Catalana Motivacional per Acompanyants de Malalts

Compartiu aquesta història

Demà a la tarda, tothom qui vulgui està convidat al Casal de la Dona de Palafolls per assistir a la presentació de l’ACMAM. Aquesta associació té la intenció de ser un suport per totes aquelles persones acompanyant d’un malalt amb alguna patologia cardiovascular.

Aquesta iniciativa, tal com indica Rosa Riba, presidenta de l’entitat,  neix després de la seva experiència personal cuidant al llarg de 15 anys el seu marit qui va patir una miocardiopatia dilatada severa.

La intenció de l’associació és ajudar totes aquelles persones qui acompanyen malalts amb aquest tipus d’afectacions i que no se sentin sols durant el procés.

Tot i que l’objectiu principal és que l’entitat serveixi com a acompanyament personal dels acompanyants, també es vol convertir en un centre d’activitats per aconseguir que aquestes persones se sentin millor. Es té la intenció de fer això mitjançant xerrades a hospitals, tallers emocionals, tallers d’acupuntura, etc.

És per això que conviden tothom a formar-hi part i a fer-se socis ja que, d’aquesta manera, podran recaptar diners per ajudar tothom qui ho necessiti. L’acte es durà a terme demà a les 19h al Casal de la Dona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics