Es posa en marxa un nou curs gratuït de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques a Palafolls 

Compartiu aquesta història

El pròxim 26 de juny arrencarà una nova edició de la formació de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques al nostre municipi. El curs és totalment gratuït, subvencionat al 100% pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), i està adreçat a joves i persones en situació d’atur. 

L’Ajuntament de Palafolls s’ha adherit a la formació impartida per l’SH Concept Formació, un centre autoritzat pel SOC. Les classes s’impartiran en horari de matí, de 9:00 a 15:00 hores i combinaran les aules de Can Batlle amb les instal·lacions de la piscina de Tordera. 

Malgrat que les dates impossibiliten als participants a treballar aquest estiu, és una oportunitat per tenir la preparació adequada per la pròxima temporada estival. Ho explica Cristina Jiménez, tècnica d’ocupació. 

La formació capacita a vetllar per la seguretat dels usuaris de piscines i instal·lacions aquàtiques, prevenir situacions potencialment perilloses així com intervenir de manera eficaç en cas d’accident o emergència. Així mateix, el Certificat de Professionalitat permet treballar com a socorrista en piscines, parcs aquàtics i piscines naturals. 

Els requisits per inscriure’s a la convocatòria són:

  • Tenir el graduat de l’ESO (o estudis equivalents) o bé tenir el Certificat de professionalitat de Nivell 1 de la família d’activitats físiques i esportives. 
  • Ser major de setze anys (sense límit d’edat). 
  • Superar una prova física-aquàtica de 8 piscines. 
  • Superar una entrevista personal. 
  • Estar inscrit/a al SOC com a DONO o treballador en actiu o fix discontinu. 

Tot i que les inscripcions ja s’han obert, els interessats encara poden realitzar la preinscripció. Per fer-ho, es pot contactar directament amb el centre formatiu o bé a través de la seu electrònica de la Xarxa XALOC de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.