L’Institut Font del Ferro celebra la festa de final de curs amb diverses activitats

Institut Font del Ferro de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una escombradora humana, un circuit de karts i boles de xoc són algunes de les activitats que s’instal·laran aquesta tarda a l’Institut Font del Ferro per celebrar la cloenda d’aquest curs 2022-2023. L’AMPA del centre d’educació secundària de Palafolls, un any més, ha preparat diverses activitats per tal que els alumnes del centre puguin acomiadar-se d’una forma amena i divertida del curs.

La festa se celebra aquesta tarda a partir de les 18:30h i no només els alumnes estan convidats, també hi poden assistir totes aquelles persones que vulguin passar una bona estona. Pel que fa a les activitats, el recinte comptarà amb un camp de mini golf humà, un camp de futbol 3×3, un circuit de karts, una escombradora humana i amb boles de xoc.  

A més, també hi haurà servei de càtering. Des de l’AMPA ofereixen un menú que inclou un entrepà de frankfurt, una bossa de patates fregides i un refresc per 2€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls