Palafolls en dues rutes proposades a L’Eix Central del Maresme

Compartiu aquesta història

Les set etapes de l’itinerari turístic de l’Eix Central del Maresme ja estan senyalitzades. Es tracta d’una ruta que busca descobrir l’interior de la comarca, però partint sempre d’una connexió amb les poblacions que tenen estació de Rodalies.

El consorci de Promoció Turística del Maresme considera l’Eix Central del Maresme com una invitació a connectar amb la natura i el patrimoni de la comarca.

Aquesta ruta proposa set etapes diferents, de les quals Palafolls apareix en dies d’elles, en concret en les dues últimes. 

A l’etapa 6, que comença a Sant Cebrià, finalitza al nostre municipi després de passar, per l’interior per Calella, Pineda, Santa Susanna i Sant Genís.

A la darrera etapa de l’eix Central del Maresme, es proposa sortir de Tordera i arribar a Malgrat, travessant la nostra població des de Santa Maria Fins al Palauet, on es va a buscar la riba del riu fins al pla de Grau malgratenc.

La Diputació de Barcelona ha executat el projecte de senyalització d’aquestes etapes a petició del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, decidint conjuntament les ubicacions més adients per col·locar les fites. També està en procés la senyalització de l’Eix de la Costa, dos itineraris complementaris que transcorren per diferents municipis.

Aquestes 7 etapes es poden realitzar tant a peu com en bicicleta de muntanya, i inicien i finalitzen en nuclis urbans i ens apropen al patrimoni i a l’entorn natural del Maresme. Està disponible tant amb senyals físics com amb seguiment a través de Wikiloc.

Traçat de l’etapa 7 que passa per Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.