Marxa a Palafolls a favor del poble palestí 

Compartiu aquesta història

Demà dijous el Sindicats d’Estudiants ha convocat una vaga arreu de Catalunya en solidaritat amb el poble de Palestina. Els convocants fan una crida a no anar a les aules de secundària, batxillerat, universitats i FP per denunciar el que el sindicat considera “genocidi sionista” a Palestina. 

A Palafolls aprofitant l’aturada anunciada als centres de secundària , un grup de joves ha decidit fer un pas més i organitzar una marxa lenta pel centre de Palafolls per mostrar el rebuig als bombardejos d’Israel sobre Gaza.

La marxa serà a partir de les 16.30h de la tarda pels carrers del centre de Palafolls amb punt d’inici al Fòrum Palatiolo.

Tal i com ens explica una de les joves convocants de la protesta, al matí, aprofitant que molts estudiants no aniran a classe, els joves que ho vulguin faran les pancartes de la manifestació a Can Batlle.

A partir de les 16.30h es concentraran davant del MiD per començar la marxa lenta pels principals carrers del municipi. Una marxa que volen que sigui sorollosa. En aquest sentit animen a tothom a sumar-se des del balcó o les portes de casa seva a fer soroll per rebutjar i denunciar la invasió i la incursió militar d’Israel a Gaza.

Sobre el terreny, l’ajuda humanitària arriba a la Franja de Gaza en comptagotes, cosa que complica als 2,3 milions de persones que hi viuen trobar menjar i aigua potable.

Milers de persones continuen fugint cap al sud de Gaza escapant dels bombardejos i els enfrontaments. Segons les Nacions Unides, en els últims deu dies ho han fet unes 200.000 persones, però ja hi ha entorn a un milió i mig de desplaçats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.