Blanes tindrà una pista de gel sintètic aquest Nadal

Compartiu aquesta història

A partir del proper dia 21 de desembre, i fins el 4 de gener, la ciutat veïna comptarà amb una pista de gel sintètic per poder patinar a la plaça dels Dies Feiners. Amb aquesta atracció la ciutat vol competir amb la resta de centres comercials per atreure visitants i dinamitzar les compres al centre de Blanes.

La pista de gel, que tindrà 200m2 i capacitat per a una 40a de patinadors a l’hora, funcionarà cada dia de  11 a 14 h i de 16 a 20 h,  excepte Nadal i el 31 de desembre que estarà tancat.

Patinar trenta minuts en aquesta pista de gel sintètic costarà 5€, amb el lloguer dels patins i el casc inclós, i les entrades es podran comprar a la Sala d’Exposicions García Tornel

L’Ajuntament de Blanes afirma que aquesta pista de gel serà respectuosa amb el medi ambient i, especialment, amb la situació d’excepcionalitat per sequera que viu el país, ja que la instal·lació utilitzarà un producte d’alta tecnologia que simula les propietats del gel sense la necessitat de màquines refredadores, consum elèctric, grups electrògens o manteniment del gel.

La pista de gel, que costarà entorn uns 45.000€,  s’inaugurarà  amb una cerimònia especial coincidint amb la tradicional Fira de Sant Tomàs. És la primera vegada que Blanes comptarà amb aquesta atracció nadalenca  amb la intenció d’augmentar l’atractivitat de la ciutat en aquesta època eminentment comercial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.