URGENT

Les inscripcions del Casal d’Estiu municipal superen les previsions.

Compartiu aquesta història

 

L’ajuntament de PLF va tancar la setmana passada les preinscripcions pel casal d’Estiu Municipal. L’any passat es va rebre 290 inscripcions i en previsió de creixement, la regidoria d’ensenyament havia previst 300 places per l’edició d’enguany.

Les previsions, però, s’han desbordat amb les més de 330 demandes rebudes dins el període oficial de preinscripcions.

Ara s’està procedint a la classificació dels grups d’edat per poder configurar la composició final del casal i veure quins són els grups que presenten una sobredemanda i estudiar així les possibles solucions.

De tota manera, segons ha assegurat la regidoria a aquesta emissora, la voluntat és intentar cobrir totes les demandes i garantir plaça a les 330 persones que han sol.licitat participar al casal municipal d’Estiu.

Fins ara la previsió era contractar una 30a de monitors, però si finalment s’amplia l’oferta de places també s’hauran d’ampliar el nombre de monitors per complir la normativa vigent.

Les famílies que han sol.licitat plaça rebran en breu un correu electrònic avisant sobre si ja es té plaça definitiva al casal i amb les instruccions de com actuar a partir d’ara.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics