Es busquen famílies per acollir infants saharauís aquest estiu

Compartiu aquesta història

Un any més l’entitat Malgrat amb el Sahara inicia el projecte Vacances en Pau que cada estiu porta a la nostra zona infants sahrauís que durant la resta de l’any viuen als Campaments de Refugiats de Tinduf, a Algèria.

L’objectiu del programa Vacances en Pau és que els infants puguin gaudir dels mesos de juliol i agost a casa nostra amb diferents activitats lúdiques al costat d’altres nens i nenes i, així, poder fugir dels camps de refugiats a l’estiu, quan les temperatures arriben a enfilar-se per sobre els 40 graus.

A part de l’atenció afectiva rebuda per part de la família d’acollida, els infants passen diferents proves i revisions mèdiques bàsiques, molt difícils de fer als camps de refugiats.

Aquest estiu es torna a posar en marxa aquest projecte que l’any passat va dur a 270 infants des d’Algèria fins a Catalunya per passar l’estiu a casa nostra. A Malgrat i a Santa Susanna hi va haver famílies acollidores, però a Palafolls fa temps que no hi ha famílies que participin al projecte.

El projecte ‘Vacances en Pau’ està obert a noves famílies que vulguin participar-hi, i que poden contactar amb l’adreça de correu electrònic asms@malgratambelsahara.cat o bé amb els telèfons 666 568 222 o 667 618 364.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.