Raúl Lopera queda tercer al concurs de joves promeses de cuina 

Compartiu aquesta història

El jove cuiner palafollenc ha quedat tercer en el concurs FuturChef, el concurs de cuina jove que s’ha celebrat en el marc de la fira Futuroliva 2024, que s’ha celebrat a Baeza, Jaen.

Justament els plats cuinats pels sis finalistes havien de ser amb l’oli com element principal, ja que l’oli, és el producte més important dels que es fan a Baeza i Úbeda.

Lopera va presentar un  Coulant Nixtamalitzat amb migues tradicionals, holandesa d’oli d’oliva y coulis d’oliva verda. Una proposta que es va elaborar amb productes portats des de Palafolls i cedits per la Cooperativa Conca de la Tordera del nostre municipi.

Amb el tercer lloc, Lopera ha aconseguit un premi de 200€ i el reconeixement de la seva traça als fogons tot i la seva curta edat, ja que només té 23 anys i ja ha passat per restaurants de renom com el Victor Trochi de Palafolls. Actualment, Lopera és cap de cuina del restaurant Agraïm del Montseny.

El concurs el va guanyar una chef de Cazorla amb una Crema d’espàrrecs blancs i ametlles amb tàrtar de gamba blanca i textures d’oli.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.