URGENT

L’amateur de futbol a un pas de l’ascens a 3a Catalana

Compartiu aquesta història

El primer equip del CD Palafolls ha superat aquest dissabte el primer dels obstacles per pujar de categoria després de guanyar 3 a 1 al Lloretenc en un partit relativament plàcid, i que per poc no acaba en batussa. 

Els gols del Palafolls els van fer Massegú, Gabi i Òscar en un partit marcat per la gran festa muntada per l’afició per acompanyar al primer equip en aquesta fase d’ascens. 

De fet, l’entrenador, Joan Vila, explica que el partit va sortir tal i com havien planejat, tan al terreny de joc com a les graderies.

Ara l’equip entrenat per Joan Vila, està a només un partit d’aconseguir l’ascens. Haurà de jugar contra La Cellera, que dissabte es va desfer la de la Batllòria. Només un dels dos pujarà de categoria. 

La final del play off d’ascens es jugarà al camp de La Cellera, presumiblament aquest dissabte a les 16h i el club palafollenc vol repetir l’ambient viscut aquest cap de setmana al Palastadium i està organitzant autocars per a que l’afició acompanyi als jugadors a La Cellera.

El Palafolls i La Cellera es van trobar fa sols una setmana, en la darrera jornada de la lliga regular. Llavors va ser el Palafolls qui va guanyar per 2 a 1.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics