Palafolls té 13 platges amb bandera blava en un radi de 10 quilòmetres

Compartiu aquesta història

Ja s’han donat a conèixer les platges que aquest estiu podran lluir la bandera blava que les acredita de bona qualitat, tant de l’aigua, com també dels serveis que s’hi poden trobar.

Al nostre voltant hi ha 13 platges amb aquesta acreditació, una més que l’estiu passat ja que Pineda ha sumat la platja dels Pescadors al seu llistat de platges amb Bandera Blava.

Lloret és el poble amb més platges amb Bandera Blava. Són les de Cala Canyelles, Lloret centre, Sa Boadella, Fenals i Santa Cristina. Blanes repeteix amb Sant Francesc, S’abanell i Blanes centre. 

Ja al Maresme Malgrat té dues platges acreditades; la de Malgrat centre i la de l’Astillero. A Pineda s’estrena la dels Pescadors i repeteix la de la Riera, mentre que Calella manté la de Garbí. 

En total 13 platges a menys de 10 quilòmetres de Palafolls.

A tot Catalunya, aquest 2024, s’han distingit 95 platges i 23 ports amb el guardó que en reconeix internacionalment la qualitat i serveis. El Jurat Internacional Bandera Blava de la Foundation for Environmental Education (FEE) és qui atorga anualment el distintiu Bandera Blava. 

Són els municipis els que han de sol·licitar cada any la bandera blava i un jurat valora cada proposta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.