Demà es reprenen les trobades amb l’alcalde a Sant Genís

Compartiu aquesta història

Cada primer dimarts de mes, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, acompanyat per part de l’equip de govern es desplaça a un barri o àmbit del poble per trobar-se amb veïns i xerrar sobre les seves preocupacions , però també per traslladar allò que el consistori està fent en aquella zona.

Demà toca desplaçar-se al poble de Sant Genís on, a partir de les 7 de la tarda, els veïns podran intercanviar opinions, queixes i suggeriment amb l’alcalde i el govern municipal. 

La trobada es farà al Local Social de Sant Genís, és a dir a les antigues escoles. La previsió és fer-ho al pati, però en cas de pluja la trobada es traslladarà a l’interior del local social.

Justament la pluja va obligar a ajornar fins a dues ocasions la trobada del mes passat a Santa Maria. Ara com ara cal agendar una nova data per la trobada en aquest barri.

Les trobades amb l’alcalde van començar al maig a Sant Lluís, amb una vintena de veïns i s’aniran fent cada primer dimarts de mes fins a finals d’any, excepte al setembre, que coincideix amb la Festa Major. A l’agost la visita serà a Ciutat Jardí, a l’octubre a Mas Reixac, novembre Mas Carbó i desembre al centre del poble.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.