S’obren les inscripcions per la 20ª edició del Maresmusic

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana s’han obert les inscripcions per la nova edició del Maresmusic, el Concurs de Música Jove del Maresme que forma part dels plans locals de joventut de Tordera, Montgat, Cabrils, El Masnou, Vilassar de Mar i Tiana. 

Aquesta és una proposta que té com a finalitat donar suport i promocionar els grups locals de música jove de la nostra comarca. És per això que hi poden participar els solistes o els components dels grups que tinguin de 16 a 30 anys i que, com a mínim, tinguin un membre empadronat en un dels municipis del Maresme. 

Entre altres requisits, també s’inclou que els guanyadors d’altres edicions es poden tornar a presentar, sempre que compleixin els requisits de les bases; que l’organització es reserva el dret d’excloure algun grup inscrit si no compleix el requisit de grup emergent. 


Pel que fa a les inscripcions, aquestes es podran realitzar directament al formulari que hi ha al web de l’Ajuntament de Tordera. Una vegada fetes, tots els grups i artistes hauran d’adreçar-se al PIJ (Punt d’Informació Juvenil) d’un dels municipis organitzadors, de manera presencial, per portar la documentació que s’indica a la inscripció. Per més informació, podeu consultar les bases al web de l’Ajuntament de Tordera.

La final serà el proper 16 de novembre al Teatre Clavé de Tordera i tindrà format de concert perquè totes les formacions puguin mostrar el seu talent en directe davant el públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.