Els Maduixots demanen ajuda pel concurs de castells de Torredembarra

Compartiu aquesta història

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima s’ha classificat per al Concurs de Castells d’aquest 2024. La intenció de la colla és portar a plaça els castells de més dificultat, és per aquest motiu que fan una crida a la població per fer pinya i ajudar-los a fer la millor sessió possible en el concurs. La convocatòria està oberta tant a persones que han fet castells abans, com als que no n’han fet. 

Per tal d’assegurar la participació dels interessats, la colla castellera posarà a disposició dels interessats, de forma gratuïta, un autocar amb parada a tots els municipis de la comarca, una samarreta edició especial i una carmanyola amb entrepà i beguda. 

Tothom qui vulgui ajudar als Maduixots, ja sigui el dia del concurs o als assajos previs a aquest, es pot inscriure mitjançant el codi QR o el formulari que trobareu al les xarxes socials de la colla.

A la vegada recorden que, tothom qui vulgui, es pot acostar als assajos de la colla al Forroll de Palafolls cada dimarts a partir de les 19h per la canalla i els divendres a les 19:30h. El concurs es durà a terme el proper 29 de setembre, és per això que conviden a tothom a participar dels dos assajos especials previs al concurs que faran el dijous 26 i el divendres 27 al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.