S’inicia el període de matrícula oberta per a la Llar d’Infants

Compartiu aquesta història

Un cop finalitzat el període de matrícula ordinària per a la llar d’infants municipal i vistes les vacants que quedaven disponibles pel servei, l’Ajuntament ha obert la matrícula a totes aquelles famílies que no ho van poder fer en una primera instància. Així, ahir es va obrir el període de matrícula oberta per totes aquestes famílies amb les places vacants que han quedat. Ho ha detallat Mari Parra, tècnica d’Educació a l’Ajuntament de Palafolls.

Segons detalla, han quedat vacants per a tots els nivells que s’ofereixen i l’assignació es farà segons l’ordre d’arribada de la sol·licitud fins a esgotar les places que queden. Cal recordar que aquest any la llar d’infants comptarà amb quatre classes: una aula de nadons, dues aules per a infants d’un any, dues per a infants de dos anys i una aula mixta per infants d’un i dos anys. 

Concretament, queden cinc places per nadons, una plaça per l’aula d’un any, 3 per l’aula de dos anys i 10 places per l’aula mitxa. 

Les sol·licituds per matricular els infants a aquest servei es poden presentar de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Palafolls o presencialment demanat cita prèvia a l’OAC.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.