Palafolls Som considera insuficients les millores al Forroll i reclama la resta de millores acordades amb el govern

Compartiu aquesta història

Al gener, el grup municipal a l’oposició va acordar amb el govern d’ERC la millora i remodelació d’algunes zones concretes del municipi. Fa uns dies van posar de manifest que encara no s’havia començat la remodelació de la Plaça Mas Tit, tot i que, segons Palafolls Som haurien d’haver estat enllestides abans que acabés l’estiu, i ara han posat l’accent en la resta de remodelacions pactades en aquell pacte i que encara no s’han fet.

Concretament, segons Palafolls Som, el govern es va comprometre a millorar l’aparcament del centre al carrer Ovidi Montllor i l’aparcament de la Figuerassa al barri Sant Lluís. Malgrat arribar a un acord, encara no s’ha tirat endavant els projectes de millora. Així ho han detallat Andrea Bascón i Salva Zerner, membres del partit, en un vídeo publicat a les xarxes socials de la formació.

Alhora, en un altre vídeo, Palafolls Som creu insuficient la remodelació feta a la plaça del Forroll. Consideren que els acabats no són els desitjables i que encara no s’ha canviat la marquesina, amb sostre d’uralita, que hi ha a la plaça.

Des de la formació demanen al govern que compleixi amb l’establert a l’acord de la mateixa manera, diuen, que Palafolls Som ho ha fet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.