El Consorci de Promoció Turística organitza una ‘Jornada de Turisme per a Tothom al Maresme’

Compartiu aquesta història

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha preparat la primera Jornada de Turisme per a Tothom, un esdeveniment obert al públic que se centra en l’accessibilitat i la inclusió i que busca fomentar que els sectors públic i privat s’adaptin per acollir tota mena de viatgers. 

Durant l’acte es presentaran diversos casos d’èxit a la comarca en relació a projectes turístics accessibles i sostenibles. A la vegada, també hi haurà ponències amb experiències personals i taules rodones amb experts en el sector. 

Tal com indiquen des del Consorci de promoció Turística, la jornada pretén encoratjar les empreses turístiques de la comarca, però també al sector públic, per tal que es facin els petits canvis necessaris per ser accessibles i inclusius amb tot tipus de turistes. 

La trobada se celebrarà el proper dimarts 17 de setembre a Premià de Mar dins els actes del Dia Mundial del Turisme que es commemora el 27 de setembre. Les persones interessades en participar, només cal que s’inscriguin des de l’enllaç que trobaran al web del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.