L’Associació Rialles presenta la nova programació de teatre familiar

Compartiu aquesta història

Aquesta estarà formada per sis espectacles que inclouran teatre musical, pallassos, màgia, titelles i teatre còmic. El primer de tots es durà a terme el proper 22 de setembre amb “Hansel i Gretel, el musical”; la següent serpa el 6 d’octubre amb “Còsmix”; el “Més que màgia” el 3 de novembre; “L’Avi Tonet” el 17 de novembre; i, finalment, “Conte de Nadal” l’1 de desembre. 

Com és habitual, les representacions es duran a terme al Teatre de Blanes els dies programats a partir de les 17:30h, tot i que les portes s’obriran mitja hora abans de cada funció. 

Les entrades es poden comprar el mateix dia a la taquilla del teatre una hora abans de l’espectacle o al web d’Entràpolis. Tot i que es poden comprar les entrades individualment, l’associació també ofereix un paquet d’abonaments per a tots els espectacles. 

Rialles Blanes és una associació gestionada 100% per persones voluntàries que va néixer fa 50 anys, tot i que a Blanes no va aterrar fins fa 42 anys. La intenció dels creadors va ser donar resposta a la manca d’espectacles de caire professional pel territori en una època de grans canvis socials i culturals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.