La CEAB Night girarà entorn de l’estudi dels ecosistemes d’aigua dolça

Compartiu aquesta història

Aquest divendres, Blanes acull una nova activitat relacionada amb els mars i oceans que organitza el Centre d’Estudis Avançats de Blanes amb el suport de l’Ajuntament de Blanes i altres institucions. 

Concretament, i emmarcat dins la Nit Europea de la Recerca, el CEAB ha preparat una exposició interactiva amb el títol “Ecofeminismes augmentats: clima, aigua, dona”, que s’enfoca en els impactes sobre les persones, especialment sobre les nenes i les dones, de la mala gestió que s’ha fet i es fa dels ecosistemes d’aigua dolça. Així ho ha indicat Gemma Agell, divulgadora del Centre d’Estudis Avançats de Blanes.

Aquesta mostra servirà per plantejar diverses preguntes, obrir debats i converses entre el públic assistent i els científics que treballen en els ecosistemes d’aigües continentals. 

Per participar en la jornada cal reservar entrada. En aquest sentit, Agell ha detallat i celebrat que en queden ben poques.

Aquest és el segon any consecutiu que el CEAB opta per aquest tipus d’activitats. L’any passat, per exemple, la vetllada va estar dedicada als mars i oceans amb la projecció d’un documental de la col·lecció ‘Arxipèlag Blau’. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.