Malgrat celebrarà la 1a Fira del Vi 

Compartiu aquesta història

La Regidoria de Comerç de Malgrat de Mar ha organitzat una nova iniciativa de cara a l’octubre. Concretament, ha preparat una mostra de vi on hi participaran diferents cellers de diverses denominacions d’origen i una oferta gastronòmica variada amb restauradors locals. 

Segons detallen des del consistori malgratenc, d’una banda, hi haurà deu parades de cellers de diversos municipis d’arreu de Catalunya, com per exemple del Penedès, de Montsant, i de la Conca de Barberà. A la vegada, hi participaran establiments malgratencs com Cavavi i el bar El Patio oferint la seva oferta de vins.

D’altra banda, la fira també comptarà amb una oferta gastronòmica que oferiran El Rebost de l’Ibèric, Peixos Gerard i Cafè Real, juntament amb una food truck. 

La Fira del Vi de Malgrat està previst celebrar-la el pròxim divendres 4 d’octubre a partir de les 19h fins a les 24h. A banda de vi i menjar, també hi haurà música en directe amb l’actuació de Mandie Rules, a càrrec de l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.