Baixa lleugerament el nombre d’aturats a Palafolls

Compartiu aquesta història

Després de dos mesos consecutius en què l’atur ha augmentat a Palafolls, aquest passat mes de setembre, el municipi ha constatat una davallada en el nombre de persones sense feina.

Actualment, segons les dades de l’Observatori de Treball i Model Productiu de la Generalitat, Palafolls compta amb 391 aturats, quatre persones menys que el mes d’agost. Aquesta xifra suposa una taxa total d’aturats que baixa fins al 7’48%. De moment, les dades mantenen la xifra d’aturats a Palafolls per sota dels 400, una xifra que no s’assolia des de feia 15 anys al nostre municipi i que es va assolir el juny. 

Respecte l’any passat, l’atur a Palafolls també ha disminuït. I, és que el setembre del 2023 hi havia 434 persones aturades, 43 més que el setembre d’aquest any. 

Quant als municipis veïns, la xifra d’aturats varia segons el municipi, tot i que segueix una mateixa tònica. A Malgrat de Mar l’atur ha disminuït fins a les 794 persones, 2 menys que el mes anterior. A Tordera la xifra d’aturats també ha baixat fins als 1.049 i a Santa Susanna ha augmentat fins als 146.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.